Retete inedite, usor de gatit de
catre oricine cu noua aplicatie!
DESCARCA ACUM!
DESCARCA ACUM!

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru activitati de marketing, profilare, concursuri


Conform cerintelor Regulamentului UE nr. 679/2016, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Lidl Discount SRL (denumit in continuare "Lidl" sau "Operatorul") are obligatia de a prelucra cu buna-credinta, in conditii de siguranta, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dvs.


1.In scopul de a va tine la curent cu toate noutatile referitoare la serviciile/ofertele prezente sau viitoare ale Lidl, ce ar putea fi de interes pentru dvs., precum si pentru a va transmite alerte referitoare la informatii de acest tip, ce constituie comunicari comerciale de interes pentru dvs.


Pentru scopul de mai sus si in baza acordului dvs. liber exprimat, Lidl va informeaza in mod expres prin prezenta cu privire la prelucrarea, in conditiile descrise in prezenta Nota de Informare, a urmatoarelor date personale ale dvs. prelucrate in cazul accesarii online de catre dumneavoastra a site-ului Lidl: IP, date referitoare la țara, județul și orașul din care computerul dumneavoastra se conectează la internet, preferintele dumneavoastra in calitate de utilizator al site-ului bucatarialidl.ro.


Datele menţionate mai sus sunt, de exemplu, colectate şi salvate de pe această pagină cu ajutorul tehnologiei cookies, prin Google Analytics.Acest tip de cookies colecteaza informatii cu privire la modul in care sunt utilizate paginile site-ului, cu scopul de a imbunatați atractivitatea, conținutul și functionalitatea. Astfel de cookies ne ajuta, de exemplu, sa determinam daca subpaginile site-ului nostru sunt vizitate, care dintre acestea sunt vizitate si ce tip de conținut este de interes pentru utilizatori. In mod particular, inregistram numarul de accesari ale unei pagini, numarul de pagini web care sunt accesate, timpul petrecut pe site, succesiunea paginilor vizitate, ce cuvinte cheie te-au adus pe site, tara, regiunea si, daca este cazul, localitatea sau orașul din care au fost accesate paginile, precum și proportia de despozitive care acceseaza paginile site-ului. De asemenea, inregistram miscari precum "clicks" și "scrolling" pentru a ințelege ce zone ale site-ului sunt de un interes mai ridicat pentru utilizatori. Ca rezultat, putem ajusta conținutul site-ului conform cerintelor utilizatorilor noștri pentru a le oferi o experiența personalizata.


Adresa IP a calculatorului, transmisa din motive tehnice, este anonimizata automat si nu ne permite sa tragem concluzii cu privire la utilizatorul individual.


Prin accesarea site-ului bucatarialidl.ro, veti avea, astfel, acces la informații referitoare la campanii/săptămâni tematice precum si posibilitatea de a participa la concursuri. Conditiile participarii \ sunt postate pe site-ul unde activeaza concursul.


Prelucrarea Datelor dvs. Personale se va realiza pe baza acordului dvs. liber exprimat si neechivoc conform articolului 6 alineat 1) litera a) din Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul UE general privind protecția datelor), prin semnarea acestui document sau bifarea corespunzatoare a casutelor de mai jos.


Refuzul dvs. privind furnizarea si prelucrarea Datelor dvs. Personale in scopul descris mai sus va determina imposibilitatea noastra de a va transmite noutati si alerte referitoare la aspecte ce ar putea fi de interes pentru dvs., dupa cum am detaliat anterior.


2. In vederea inscrierii si derularii concursurilor organizate de catre Operator,acesta din urma proceseaza urmatoarele date cu caracter personal furnizate din propria initiativa de catre dumneavoastra prin inregistrarea online (completarea formularului de pe site): nume, prenume, oras, nr. telefon, email, utilizator, parola, poza,imagine video. Pot fi solicitate si alte date suplimentare conform regulamentului postat pe pagina campaniei. In cazul in care ati fost desemnat castigator aceste date vor fi publicate pe site-urile Lidl.


Datele furnizate sunt necesare în vederea participării la concursuri. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai persoanelor împuternicite de către Lidl Discount SRL cărora le furnizăm datele necesare doar pentru a le prelucra în numele nostru şi doar în acest scop. De asemenea, in situatia in care sunteti castigator al unui concurs, datele dumneavoastra vor fi publicate pe site-ul societatii prin exprimarea consimtamantului.In functie de tipul de concurs, pot fi solicitate si alte date suplimentare conform regulamentului postat pe pagina campaniei.


Toate datele cu caracter personal prelucrate din cele enumerate mai sus vor fi stocate de către Lidl în conformitate cu exigențele art. 5 din Regulamentul General UE privind protecția datelor, respectiv pe o durată rezonabilă direct proporțională cu necesitatea Societății, respectiv pe durata respectarii unei obligatii legale, pe durata realizarii proiectelor pentru care v-ati inscris, prin completarea formularelor sau, dupa caz, pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra.


3. Persoanele Împuternicite si Destinatarii datelor: datele cu caracter personal pot fi transmise către persoana vizata, reprezentanții persoanei vizate, alte companii din același grup cu S.C. Lidl Discount S.R.L. sau furnizori ai S.C. Lidl Discount S.R.L., cum ar fi agenții de PR/Marketing, cum este Google Analytics sau Google Adwords, furnizori de servicii IT, etc., care sunt ținuți de obligația de confidențialitate cu privire la datele transmise si de respectarea Regulamentului UE general privind protecția datelor. Gasiti aici intreaga lista a furnizorilor.


De asemenea, la solicitare, datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite către autoritățile de stat conform competentelor acestora si a legislației aplicabile.


Datele transmise terților vor fi adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care au fost colectate si care permite transmiterea către un anumit terț.


4.Operatori asociati: In cazul in care evenimentele organizate de S.C. Lidl Discount S.R.L. vor fi efectuate in parteneriat cu alți colaboratori, ce pot avea calitatea de operatori asociați, va vom informa cu privire la aceste aspecte in detaliile legate de organizarea evenimentelor respective.


Transfer International: Tot în acest sens, datele se pot transmite şi în străinătate către subprestatori (persoane împuternicite) care pot avea acces la date pe perioada derulării comenzii. Transferul datelor se va desfasura doar in conditii de securitate potrivit art. 44-49 GDPR.De asemenea, aceasta activitate de prelucrare se realizeaza in baza consimtamantului dumneavoastra, acordat prin acceasta Nota de informare, respectiv prin acceptarea politicii noastre de Cookies.


5. Dorim sa va informam totodata ca, potrivit Regulamentului UE general privind protectia datelor, beneficiaţi de urmatoarele drepturi privind protectia datelor cu carcater personal:


  • dreptul de acces la date conform art. 15;
  • dreptul de rectificare a datelor, conform art. 16;
  • dreptul de ștergere a datelor, conform art. 17;
  • dreptul la restricționarea datelor, conform art. 18;
  • dreptul la portabilitatea datelor, conform art. 20;
  • dreptul de a obiecta, conform art. 21;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art. 22;
  • dreptul de a vă adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și justiției.

Pentru a vă exercita aceste drepturi, puteţi contacta S.C. Lidl Discount S.R.L. printr-o solicitare scrisă, datată şi semnată - în atenţia Responsabilului cu Protectia Datelor sau prin email la adresa protectiadatelor@lidl.ro.


Solicitarea dumneavoastră va fi analizată şi vi se va răspunde în termen de 15 zile de la primirea acesteia de către Societate, conform dispozițiilor Legii 677/2001, iar după data de 25 mai 2018, în termen de 30 zile de la primirea solicitării de către Societate, conform Regulamentului General UE privind protecția datelor și a actelor normative interne aprobate în vederea implementării Regulamentului General UE.


De asemenea, va comunicam datele de contact ale Responsabilului cu Protecția datelor, respectiv:


Lidl Discount SRL


Responsabilul cu Protectia Datelor


Str. Cpt. Av. Alexandru Serbănescu nr. 58A, et. 4


014295 Sector 1, Bucuresti.

Te rugam să-ți accesezi contul pentru a adauga la favorite.
Termeni si Conditii
Copyright
Avand in vedere ca publicarea fotografiilor pe website-ul www.bucatarialidl.ro se realizeaza exclusiv de catre utilizatori, acestia au dreptul sa publice fotografii doar in masura in care sunt titulari ai dreptului de autor sau de utilizare asupra acestora. Fiecare utilizator se obliga sa respecte toate dispozitiile legale in vigoare, inclusiv, dar fara a se limita la dreptul la imagine si drepturile de proprietate intelectuala asupra fotografiilor publicate pe acest website. In acest sens, utilizatorii vor fi exclusiv raspunzatori pentru oricare si toate incalcarile de drepturi, precum si pentru eventualele prejudicii produse tertilor prin publicarea fotografiilor.

Pentru evitarea oricarei neclaritati, SC Lidl Discount SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul sau calitatea acestor fotografii, sau pentru orice eventuala incalcare a dreptului la imagine. De asemenea, SC Lidl Discount SRL nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste drepturile de proprietate intelectuala asupra fotografiilor publicate de utilizatori si nu va raspunde, in nicio circumstanta, pentru o eventuala incalcare a acestor drepturi.      

Prin publicarea fotografiilor pe website-ul www.bucatarialidl.ro fiecare utilizator accepta in mod expres si irevocabil clauzele mentionate mai sus.

Protectia datelor
Va multumim pentru vizitarea paginii noastre de internet. Tratam cu seriozitate protectia datelor dumneavoastra personale si ne straduim nu numai sa va punem la dispozitie o oferta online cuprinzatoare, ci si sa va asiguram dreptul de a decide asupra modului in care sunt folosite informatiile pe care ni le comunicati. Baza legala o constituie  Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Datele dumneavoastra sunt colectate in scop de reclama, marketing si publicitate, administararea site-ului, in baza prelucrarii inregistrate la ANSPDCP sub nr. 20249.

1. Ce facem cu informatiile dumneavoastra

Datele personale ale utilizatorilor pe site-ul  www.bucatarialidl.ro , introduse obligatoriu, dar si cele introduse voluntar de dumneavoastra prin aplicatia noastra online, le prelucram pentru intretinerea relatiilor cu clientii, in scopuri publicitare proprii si pentru derularea comenzilor. Datele necesare sunt eventual transmise mai departe catre prestatorii de servicii. Nu vom vinde insa datele dumneavoastra catre terti si nici nu le vom valorifica in alte scopuri.

2. Cand prelucram informatiile dumneavoastra personale
La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt stocate de catre noi si partial de catre imputerniciti si/sau parteneri contractuali sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde:
• pagina de internet de pe care accesati pagina noastra
• adresa IP
• data si ora accesului
• solicitarea clientului
• codul de raspuns https
• cantitatea de date transferata
• informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosite de dumneavoastra


In masura in care, in cadrul ofertei de internet exista posibilitatea de introducere a unor date personale sau de afaceri (de ex. adrese de e-mail, nume, prenume, oras, poza, filme video, preferinte), aceste date sunt introduse explicit voluntar de catre utilizator. Datele personale transmise astfel vor fi folosite de noi doar in scoprile pentru care ne-au fost transmise. In cadrul prelucrarii solicitarilor, comenzilor dumneavoastra si folosirii de catre dumneavoastra a serviciilor noastre acordam partial comenzi unor subprestatori, carora le furnizam datele necesare doar pentru executarea acestei comenzi si care folosesc aceste date doar in acest scop. Intr-un astfel de caz avem grija ca si partenerul nostru colaborator, ales cu atentie, sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor.

3. Ce posibilitati aveti de a actiona impotriva salvarii datelor?
Aveti dreptul de a primi, in urma unei solicitari scrise, semnate si datate, informatii gratuite despre datele dumneavoastra personale salvate. Conform legii nr. 677/2001 privind protectia datelor, beneficia si de dreptul de acces, de interventie asupra datelor (respectiv, aveti dreptul de a corecta, de a bloca si de a sterge aceste date personale) si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul de a va opune in mod gratuit si facil, in orice moment si fara nicio justificare, prelucrarii datelor in scop de reclama, marketing si publicitate. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa va adresati în scris sau prin e-mail responsabilului pentru protectia datelor mentionat mai jos. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, precum si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal în caz de reclamatii.

4. Ce sunt si cum sunt folosite cookie-urile?

Pentru a va usura vizitarea paginii noastre de internet, folosim cookie-uri pentru afisarea ofertei noastre de produse. Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt salvate local in memoria intermediara a programului de navigare folosit de catre vizitatorul paginii.
Bineinteles, va puteti instala programul de navigare astfel incat sa nu fie salvate cookie-uri pe unitatea de disc (harddisk), respectiv cookie-urile deja salvate sa fie sterse.

in programul de navigare Internet Explorer 6 se procedeaza in felul urmator:
1. Alegeti in meniul „Unelte“ punctul „Optiuni internet“.
2. Dati clic pe butonul „Protectia datelor“.
3. Deplasati in sus cursorul de pe partea stanga a campului de dialog („Blocati toate cookie-urile“).
4. Confirmati cu „OK“.

in programul de navigare Firefox 2.0 se procedeaza in felul urmator:
1. Alegeti in meniul „Unelte“ butonul „Setari“.
2. Sub punctul „Protectia datelor“ gasiti domeniul „Cookie-uri“. Dezactivati aici optiunea „Acceptare cookie-uri“.
3. Confirmati cu „OK“.

in cazul in care folositi un alt program de navigare pe internet, va rugam sa cititi instructiunile referitoare la prevenirea si stergerea cookie-urilor din meniul de asistenta al programului dumneavoastra de navigare sau al producatorului aplicatiei software.

5. Link-uri catre alte pagini de internet

Oferta noastra online contine trimiteri (link-uri) catre alte pagini de internet. Prezentele indicatii pentru protectia datelor sunt valabile doar pentru pagina noastra de internet. Va rugam sa luati in considerare prevederile pentru protectia datelor de pe paginile catre care au fost create link-urile. Nu ne asumam raspunderea si nu ne insusim continuturile straine puse la dispozitie prin intermediul link-urilor si marcate ca atare. Responsabilitatea pentru continutul cu caracter ilegal, pentru prezentarea de informatii eronate sau incomplete, precum si pentru daune provenite din utilizarea sau neutilizarea informatiilor continute in aceste pagini, le revine in exclusivitate operatorilor acestora.  Redactia este responsabila pentru informatii ale tertilor numai daca are cunostinta reala de acestea, inclusiv de un eventual continut ilegal sau sanctionabil si daca impiedicarea folosirii acestora este rezonabila si posibila din punct de vedere tehnic.

6.  Aveti alte intrebari?


Daca aveti intrebari suplimentare in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale, va rugam sa va adresati responsabilului nostru pentru protectia datelor.

Lidl Discount SRL
Departament Protectia Datelor
Strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58 A
Sector 1, București
Contact

Adresa Lidl Discount SRL

Sediul central Strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58 A, Sector 1, București

Sediul social Sat Nedelea, comuna Aricestii Rahtivani D.N. 72, Crangul lui Bot km. 73+810, jud Prahova;

Cod unic de inregistrare: 22891860;

Cod de inregistrare in scopuri de TVA: RO 22891860;

J29/3212/2007;

Capital social: 757.964.700 lei